Tarina oman pyhän geometrian Luojasta

Tarina oman pyhän geometrian Luojasta

1. Piste

Luojamme on kaikki tietävä ja kaiken näkevä, hän näkee myös ennalta, erityisesti hän näkee ennalta oman potentiaalinsa. Geometrisesti Luojamme on piste.

Hän tunnisti paikan joka oli ei-mikään ei-missään, mutta kun hän itse sinne mielensä laittoi, ei-mikään muuttui tyhjyydeksi; tyhjyys sisälsi idean pisteestä, pisteestä, jolla ei ole kokoa, ”the magnitude of a point is zero”. Silti ei-mikään oli nyt väistynyt luomisen tieltä ja tilalla oli tyhjyys, jossa vain yksi piste systemaattisen harkitsevasti lymyilee.

2. Ensimmäinen liike

Luojamme pystyy siis näkemään ennalta. Ennalta nähden hän laajentaa tietoisuutaan, mutta potentiaalinsa ymmärtäen tuloksena ei olekaan vain yksi ympyrä, vaan...

3. Itsensä kehittäminen

Luojamme tunnistaessaan potentiaalinsa, Hän kehittää itseään ennen luomistyön alkua; ennalta nähden hän laajentaa tietoisuuttaan. Tuloksena on:

4. Varautuminen pahimman varalta

Luojamme siis on periaatteessa yksi piste, joka voi laajentaa tietoisuuttaan, mutta Hän lisäksi tunnistaa potentiaalinsa ja hän näkee tulevaa ennalta, siispä hän laajentaa tietoisuutaan valmistautumulla pahimpaan:

Kuitenkin edelleen Luojamme edustaa vain yhtä pistettä. Se mitä näemme näissä kuvissa on hänen itsensä kehittämistä (tietoisuuden) ja varautumista tulevaan. Luojamme huokaa: "Pystyn ennakoimaan asioita ad infinitum, samoin luomaan tietoisuuttani edustavia ympyröitä; koska näin on, kuinka vaikeaa onkaan oleva elämä – ei minun vaan muiden; sillä minun edessäni ei-mikään väistyy tyhjyydeksi, missä olen vain minä – tietoisuuteni."

”Jos tunnistan pienenkin särön harmoniassa, tarkoittaa se...  demiugria, joka  on kuin loinen mielessäni, joka tekee huonoja kopioita työstäni!! Sanalla sanoen: Irvikuva itsestäni!”